За нас

Основах фирма БЕХИ през 1996 г. в един малък офис за предоставяне на дребни услуги като машинопис, копирни услуги, подвързване, ламиниране и др. Тогава нямах нищо друго освен името си „БЕХИ” което да заложа като залог пред негово величество „Клиента” в уверение на това, че ще му служа честно и коректно. Силното желание у мен да откликна на всяка една потребност която виждах у своите клиенти, стремежа ми да отговоря на техните безкрайни въпроси и съпричастността ми към техните проблеми превърнаха фирма БЕХИ в една голяма администрация, която в момента отговаря на потребностите на хиляди клиенти – физически лица, фирми, органи и организации.

В момента фирмата предоставя консултации и услуги свързани с Регистрация и управление на фирми; Счетоводна отчетност; Митнически режим за внос и износ на стоки и услуги в страната и чужбина; Преводи и легализация на документи; Придобиване на гражданство и пребиваване в Република България; Транспорт, спедиторски и куриерски услуги; Търговия с канцеларски материали; Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; Обучение в страната и чужбина и др. Разполага с необходимата материално-техническа база и си https://sweetdatings.wordpress.com/ spiritual dating sites сътрудничи с най-добрите компании, специализирани в отделните браншове.

След изминали толкова години с гордост бих могла да заявя, че залогът си струваше – БЕХИ вече е марка. Марка значеща ТОЧНОСТ, ЛОЯЛНОСТ, КОРЕКТНОСТ.

Бехиде Чаушева