За нас

Основах фирма "Бехи" през 1996 г. в един малък офис за предоставяне на дребни услуги като машинопис, копирни услуги, подвързване, ламиниране и др. Тогава нямах нищо друго освен името си "Бехи" което да заложа като залог пред негово величество "Клиента" в уверение на това, че ще му служа честно и коректно. Силното желание у мен да откликна на всяка една потребност която виждат у своите клиенти, стремежа ми да отговоря на техните безкрайни въпроси и съпричастността ми към техните проблеми превърнаха фирма Бехи в една голяма администрация, която в момента отговаря на потребностите на хиляди клиенти - физически лица, фирми, органи и организации.

В момента фирмата предоставя консултации и услуги свързани с Регистрация и управление на фирми; Счетоводна отчетсност; Митнически режим за внос и износ на стоки и услуги в страната и чужбина; Преводи и легализация на документи; Придобиване на гражданство и пребиваване в Република България; Транспорт, спедиторски и куриерски услуги; Търговия с канцеларски материали; Хотелиерство и др. Разполага с необходимата материално-техническа база и си сътрудничи с най-добрите компании, специализирани в отделните браншове.

След изминали толкова години с гордост бих могла да заявя, че залогът си струваше - Бехи вече е марка. Марка значеща ТОЧНОСТ, ЛОЯЛНОСТ, КОРЕКТНОСТ.

Бехиде Чаушева